Bokslukarna's Blog

For those about to read. We salute you!

Vi har makt! april 16, 2011

Filed under: Uncategorized — bokslukarna @ 11:18 f m
Tags: , , ,

I Göteborgs-Posten idag går att läsa att bokbloggar har makt. (Varför är det alltid så svårt, läs omöjligt, att hitta artikeln på GPs hemsida att länka till? Har jag missat nåt?) Härlig läsning tycker jag. Vi bloggar förstås enbart för att vi tycker att det är jättekul och för att vi älskar böcker. Men om det ger oss lite makt så kan vi nog leva med det. Jag har dock fått en känsla av att de bloggar som har mest makt är Stockholmsbasarade, vilket vi ju inte är. Det står inget i GPs artikel om var bokbloggsmingel och liknande äger rum, men de evenemang som vi blivit bjudna till hittils har ägt rum i Stockholm (förutom det som händer kring Bokmässan här i Göteborg en gång om året). Kanske är det bara vi som inte har koll på vad som hänader i Göteborgsområdet. Om det är så låt oss gärna veta.

av Elin

Annonser
 

2 Responses to “Vi har makt!”

  1. Omöjligt att hitta artikeln – miss av GP absolut. Vem säger att inte vi i Gbg kan samlas på samma sätt som i Sthlm? Jag har gjort små trevare i Enbokcirkelförallas regi här i Ggb men intresset var sådär. Vad tror du skulle funka?

    • bokslukarna Says:

      Bra fråga. Du har ju helt rätt i att när man saknar något ska man ta egna initiativ. Detta tål och tänka på. Det får vi hålla kontakten om, lr hur? /E


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s