Bokslukarna's Blog

For those about to read. We salute you!

Bokhandeln på Jekyll Island november 25, 2011

Filed under: Besöksmål — bokslukarna @ 6:24 e m
Tags: , ,

En såhär mörk och regnig dag är det lätt att drömma sig tillbaka till sommarens härliga äventyr. Ett av de stopp vi gjorde på vår resa genom USA i somras var på Jekyll Island eller Millionairs Island som den också kallas. Efter att ha kört omkring i bilen i detta bilförlovade land var det skönt att parkera lite och hyra cyklar till hela familjen. Vi tog en skön cykeltur och stannade till på en oerhört charmig bokhandel som fanns på ön. Om ni någonsin skulle befinna er i närheten får ni inte missa denna.

På bilden syns en bokslukare i framkant och en längre bak i bak i bilden på Jekyll Isands bokaffärs veranda. Inne i bokhandeln var alla rum i ett vanligt hus ombyggt till bokaffär med tema för varje rum. Ett barnrum, ett ungdomsrum, ett för kokböcker osv. Till och med toaletten var inredd med hyllor fulla av böcker. Inser så här i efterhand att jag borde tagit fler bilden även inifrån bokhandeln, men jag blev så uppslukad av alla vackra böcker att jag tyvärr missade det.

av Elin

Annonser
 

2 Responses to “Bokhandeln på Jekyll Island”

  1. BokDjungeln Says:

    Ser väldigt mysigt ut! 🙂

  2. Appreciation for the sensible critique. Me & my neighbour were getting ready to perform your due diligence this. That we purchased a superb book on that matter from the nearby library and the most books wherever not quite as influensive as being the information. I am just very glad to find similarly info when i was buying many years.This created extremely glad Smile.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s