Bokslukarna's Blog

For those about to read. We salute you!

För er som inte gillar att vänta december 21, 2011

Filed under: En riktigt bra bok — bokslukarna @ 10:12 e m
Tags: ,

Igår rekommenderade jag Cirkeln som julklapp till alla ni känner. Det står jag såklart fast vid. Men om det nu är så att ni har en eller annan vän som inte uppskattar den där spända förväntan som det är att vänta på en boks utgivningsdatum, så finns det ju alternativ. Ett av alternativen är självklart Harry Potterböckerna. Har du någon vän som inte läst dem än så är det hög tid. Jag gav första boken till en av mina vänner och hon blev knappast besviken över vad jag drog in henne i. En annan serie är Hungerspelen. En bra sak med Hungerspelen är att man kan läsa alla böcker och få reda på slutet, men ändå ha den spända förväntat över filmerna som kommer, första i mars. Sen har vi ju Twilight, högaktuell nu när vi är mitt emellan de sista två filmerna som sista boken delats upp i.  En enligt mig lite underskattad serie är Peter Jackson och Olympierna. Den är svår att få tag i på svenska, men bra till en vän som gärna läser på engelska. Det är några tips på bra serier.

Sen har vi det där med att veta slutet men ändå kunna leva i spänd förväntan. Boken The Woman in Black av Susan Hill har filmatiserats och ska ha premiär på bio i februari nästa år. Svårt att se var den kommer att gå upp i Sverige i och med att det inte är ett av de stora filmbolagen som gjort filmen, men med en bra bok i botten och ingen mindre än Dan Radcliffe i huvudrollen så borde den komma på någon bioduk i närheten.

Så då fick ni några tips så här i sista minuten. Har ni klappar kvar att köpa så köp en bra bok. Det är en fin present det.

av Elin

Annonser
 

One Response to “För er som inte gillar att vänta”

  1. Jöran Says:

    Ett litet julhelgstips. Läs novellen om ‘Jonatahn Livingston Seagull’ att gå sina egna vägar i livet. Bästa av allt. Gratis!! 🙂

    http://img1.liveinternet.ru/images/attach/b/2/3599/3599086_richard_bach__jonathan_livingston_seagull.pdf


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s