Bokslukarna's Blog

For those about to read. We salute you!

Hösten är här september 1, 2013

cirkelnDet är den första september idag och det markerar väl början på hösten 2013. Sommaren är över och här hos oss syns det tydligt redan med temperaturer under 10 grader och regnskurar hela dagen idag. Det känns alltid lite sorgligt att släppa taget om sommaren, så för att lätta upp stämningen har vi bokslukare funderat över vad vi har att se fram emot i höst och jösses vad mycket det är.

Nyckeln kommer ut 15 november och den längtar vi nästan ihjäl oss efter. Slutet på Engelsforstrilogin och hur sjutton ska det gå. Det kan vi nog lägga lite tid på att diskutera under hösten tror jag.

Andra böcker som kommer ut Familjen Bliss magiska kokbok, andra delen i serien om familjen Bliss och deras, just det, magiska kokbok kommer redan i oktober. Det ska bli spännande att få fortsättningen på den.

Sen kommer tredje delen av Gregor från Ovanjord ut på svenska. Även om delar av bokslukarna redan läst hela serien på engelska så ser vi fram emot den svenska översättningen.

Så har vi ju några filmatiseringar också som dyker upp. Catching fire och Hobbit del två kommer i november och december och båda dessa tvåor måste vi ju bara se. Förhoppningsvis kommer vi att kunna se dem ihop. Det var längesedan vi fick till ett sånt härligt biobesök nu, men kanske i höst.

Nämen vad kul det här kändes. Nu kan hösten komma. Med så mycket kul att läsa och titta på är det lika bra att det regnar. Vi kommer inte ha tid att gå utanför dörren i alla fall.

av Vera, Hanna och Elin

PS. En liten smygare inför 2014 kanske får plats också. I januari kommer boken This star wont go out. Det är en publicering av Esther Earls dagbok. En tjej som tvingades lämna jordelivet allt för fort, men som före det hände gjorde allt för att sprida kärlek och övertyga oss andra om att även ett kort liv kan fullt av kärlek och äventyr.

Annonser
 

4 Responses to “Hösten är här”

  1. Tim H Says:

    För att inte tala om filmatiseringen av Boktjuven. Här är första officiella trailern. Musik av John Williams också. Undra hur många oscarsstatyetter detta kommer resultera i. http://www.youtube.com/watch?v=92EBSmxinus&nomobile=1


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s