Bokslukarna's Blog

For those about to read. We salute you!

Hypat boksläpp – We were liars maj 8, 2014

Filed under: Uncategorized — bokslukarna @ 9:51 e m
Tags: , , , ,

We-Were-LiarsIdag tisdag den 13 maj släpps boken We were liars av Emelie Lockhart. Vi råkade på boksläppet genom Barnes & Nobles facebooksida härrom dagen och förstod med en gång att det här måste vara något. Se bara vad, en av våra favoritförfattare, John Green säger om boken ”Thrilling, beautiful, and blisteringly smart, We Were Liars is utterly unforgettable.”

Det finns t.o.m. en hemsida till boken, se här. Jag, Hanna, har kikat runt lite för att få en uppfattning om boken, men stoppat vid att läsa recensioner. Jag tror att man ska hålla sig från det om man blir sugen på boken. Jag tror att det här är en bok man ska hålla sig ganska opåverkad inför att man läser. Det räcker med att veta (för mig i alla fall) i att det blivit en hype och att den i högsta grad verkar intressant.

Elin och jag kommer att vara i New York i veckan. Vi far dit på torsdag. På kvällen när vi kommer fram har vi turen att kunna vara med på ett event, för att fira att boken släpps, med författaren till We were liars Emelie Lockhart och två andra ungdomsförfattare Libba Bray och Robin Wasserman. Eventet hålls på en av New Yorks oberoende bokhandlar, McNally Jackson. Det ska även bli väldigt roligt att besöka den bokhandeln som ingen av oss varit på tidigare.

thCAGZVZPS

 

 

 

 

 

 

 

av Hanna

Annonser
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s