Bokslukarna's Blog

For those about to read. We salute you!

Om oss december 8, 2009

Vi heter Elin och Hanna. Vi är två goda vänner som älskar att läsa böcker av alla de slag. När vi läst färdigt vill vi gärna diskutera dem och vad är då bättre än att ha en blogg om detta tillsammans där fler kan dela våra tankar och dela med sig av sina. Dessutom har Elins dotter Vera ärvt sin mors stora intresse för böcker så hon kommer också att figurera på dessa sidor. Om ni vill nå oss via mail finns vi på bokslukarna@hotmail.com

Annonser
 

8 Responses to “Om oss”

 1. Annika Lindqvist Says:

  meddela mig om nya inlägg.-)

 2. Hej!

  Jag som skriver till dig heter Malin och arbetar på Massolit Förlag.
  Jag har kikat runt inne på din blogg och tyckte den var väldigt intressant… därför mailar jag dig.

  Massolit Förlag är ett relativt nystartat förlag och vi jobbar mycket aktivt med att lansera nya författare, samt i det arbetet med sociala medier.
  I vårt ”stall” finns från Sverige Stefan Tegenfalk och Johannes Källström. Båda har fått utmärkta recensioner tidigare och är aktuella med nya böcker i höst.
  Stefan skriver traditionell kriminallitteratur medan Johannes lutar mer åt thriller/skräck.

  I vinter kommer vi ut med Fay Weldons biografi samt återutgivning av en Hondjävuls liv och lustar. Strax efter det kommer Ian Samson som i England är ett ”hett” kort på mysdeckar himlen.

  Massolit jobbar som sagt aktivt med olika medier och just runt bokbloggande vill vi bränna extra krut. Min fråga till dig är om jag får skicka läsex utan kostnad för påseende. Du är inte tvingad att skriva något, det står dig fritt, men om du vill plita ned några ord på bloggen, ris eller ros, båda är välkommet, blir vi hemskt glada!

  Kanske är det så att du inte alls läser någon typ av de böcker vi jobbar med just nu – glöm detta email då! I dags läget erbjuder vi alltså Stefans Nirvana och Johannes Offerrit.
  Om det känns spännande – maila över din postadress.

  Tack för att du tog dig tid att läsa mitt email!

  Vänliga hälsningar

  Malin S
  Massolit förlag AB
  forlaget@massolit.se

 3. Hej!

  Jag kontaktar dig som representant för det nystartade fantasyförlaget Ascentoria. Vi är ett litet förlag som satsar stort på högkvalitativa utgivningar. Under tre års tid har vi jobbat intensivt med ett projekt som går under titeln ”Röd skymning”. Denna bok kommer att lanseras i alla större internetbokhandlar och många fysiska bokhandlar den 17:e januari 2011.

  Röd skymning är en illustrerad fantasyroman/äventyrsroman på 464 sidor, tryckt helt i färg. Målgruppen är unga killar och tjejer i åldern 15-25, men betydligt äldre betaläsare och lektörer har läst och uppskattat titeln.

  Romanen skildrar ett flertal större ämnen, men i fokus ligger kamratskap, ära, sorg, kärlek, mod och högmod. Det är en mycket exklusiv bok i sitt utförande, vilket var en av våra många målsättningar då vi skapade produkten.

  Omslag med baksidestext: http://www.ascentoria.se/cover.html

  Ascentoria tror mycket på att synas på nätet, och vi vet att bokbloggar (stora, som små) är viktiga. Jag följer själv flera bokbloggar, där vissa är väldigt små och nischade – men ändå hittar guldkorn med jämna och ojämna mellanrum.

  Den stora frågan nu, är huruvida du/ni skulle kunna tänka er att få ett recensionsexemplar av Röd skymning skickat till er för att skriva några rader om, alternativt en recension? Vi vill på intet sätt tvinga på någon denna bok, utan önskar mer höra efter om det finns ett intresse, och om så finns, skickar vi gladeligen ut ett exemplar till er.

  Ni får gärna kika in på förlagets hemsida och bilda er en uppfattning om vad det är vi sysslar med. Vår adress är: http://www.ascentoria.se

  Tack för att ni tog er tid!


  Med vänlig hälsning
  Fredrik Lindblom
  Ascentoria
  Mob.nr. 073-9960730
  http://www.ascentoria.se

 4. Thomas Says:

  Juste blogg. Vi har lagt upp er som ”Gillar vi” på solidconversation.se. Kul om ni har lust att göra detsamma.

  Var finns ni i landet. Om ni är i stockholstrakten kanske vi kan sammanstråla och blogga live när vi läst Murakami.

  • bokslukarna Says:

   Hej Thomas,
   Kul att du gillar bloggen. Vi håller till i Göteborgstrakten så det är en bit till Stockholm. Men vi kommer hålla koll på din blogg i fortsättningen och se om di delar tankar.
   Elin

 5. Vilken fantastiskt fin blogg ni har! Har lagt till den i min favoritlista!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s